CV                        kunst i nettgalleriet

Eva Langaas er en av Norges mest etablerte kunstnere. Hun debuterte på Høstutstillingen i Oslo allerede i 1972 og hadde sin første separatutstilling på det prestisjefylte galleriet Helland på Kunstgården i Stockholm et par år senere. Siden den gang har hun vokst seg internasjonal med utstilling i Roma, Genève, Singapore, New York og Paris.

Kunsten til Eva Langaas kjennetegnes av sensuelle former i et vidt fargespekter. Hennes naturbilder er dramatiske og ligger i grenselandet mellom den abstrakte og det figurative ofte med små innslag av kjente symboler.

Eva Langaas' seneste internasjonale suksess var da hun i 2007 ble invitert av Kulturministeren i Paris til å delta på den årlige vårutstillingen "Salon Réalités Nouvelle". Siden 1946 har denne årlige begivenheten blitt arrangert i prestisjefylte utstillingslokar som Grand Palais og Le Parc Floral de Paris. Eva Langaas ble invitert til å representere Norden sammen med verdenkjente kunstnere som Per Kirkeby, Danmark og Bengt Lindström, Sverige.

Eva Langaas utstilling på Gulden Kunstverk 2009